Στον τομέα των Fantasy Sports επεκτείνεται η εταιρεία στοιχημάτων Meridianbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Meridianbet αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα συνεργασία, η οποία της ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κόσμο παιχνιδιού, αυτού των Fantasy Sports. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες πως θα συνεργαστούν με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Scout Gaming, η οποία ειδικεύεται στον τομέα των Fantasy Sports.

Δυστυχώς, όμως, οι Έλληνες παίχτες στοιχήματος δε θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις νέες υπηρεσίες της Meridianbet. Η στοιχηματική της ιστοσελίδα έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την ελληνική αγορά, παρόλο που η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες των Βαλκανίων.

 

Τα νέα Fantasy Sports της Meridianbet

Τα Fantasy Sports της Meridianbet θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες χώρες των Βαλκάνιων και συγκεκριμένα στη Σερβία, στο Μαυροβούνιο και στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Αν και η Meridianbet δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Κύπρο, δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού στην αγορά της χώρας. Τα Fantasy Sports της Meridianbet, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στο επίγειο και στο online δίκτυό της στις παραπάνω χώρες.

Το λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού οφείλεται στην συνεργασία της Meridianbet με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Scout Gaming. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή στους Έλληνες παίχτες, αφού προσφέρει τα προϊόντα της και στον Stoiximan. Τα Fantasy Sports της προσφέρουν στους παίχτες μια διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού, με πολλές λειτουργίες και επιλογές, όχι μόνο σε διοργανώσεις, αλλά και σε αθλήματα.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Scout, λοιπόν, τα μέλη της Meridianbet θα μπορούν να συμμετέχουν σε διοργανώσεις Fantasy Sports, να δημιουργούν τις ομάδες της επιλογής τους και να συγκεντρώνουν θετικά αποτελέσματα, πόντους και πλούσια έπαθλα. Οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους επίσημα μέσα στον Νοέμβριο και τα νέα Fantasy Sports αναμένεται να λανσαριστούν μέσα στο 2021.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.