Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga, σε έναν αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον (αλλά και τις προβλέψεις) πολλών παιχτών του στοιχήματος. Βέβαια, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν προβλέπεται ιδιαίτερα αμφίρροπος, αλλά υπόσχεται σε αρκετές περιπτώσεις αυξημένα κέρδη, χάρη σε σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται και από την νόμιμη στοιχηματική εταιρία Championsbet, η οποία ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker από επιλεγμένα σημεία και είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων. Η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο και, από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις γίνονται σαφώς πιο ανταγωνιστικές.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, μάλιστα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 στο Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης συγκαταλέγονται στις υψηλότερες της αγοράς. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.78 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 4.16 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Βέρντερ Βρέμης. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Η διεκδίκηση των κερδών αυτών, μάλιστα, δε συνοδεύεται από ένα πλήθος προϋποθέσεων που ζητούν από τους παίχτες σημαντικά ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλες προσφορές. Το μόνο που απαιτεί η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, και μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό του αποτέλεσμα. Κοινώς, δε χρειάζεται ούτε να στοιχηματίσετε ένα ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρετε τα κέρδη που ενδεχομένως εξασφαλίσετε, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ανάληψή τους.

Καθημερινά η Championsbet επιλέγει αγώνες από τα ευρωπαίκά πρωταθλήματα και τους ανακοινώνει με 0% γκανιότα για χτες επέλεξε το γαλλικό και τον αγώνα της Ρεν με τη Σεντ Ετιέν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία