Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αυτές τις ημέρες, οι σημαντικότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις – σε οποιαδήποτε άκρη του κόσμου κι αν κοιτάξεις – αφορούν σε εθνικές ομάδες, οι οποίες είτε έρχονται αντιμέτωπες σε διεθνείς φιλικούς αγώνες είτε αγωνίζονται στο Copa America. Σήμερα, ξεχωρίζουν δύο τέτοιοι αγώνες, οι οποίοι μάλιστα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτούς μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Αυστραλία-Ελλάδα και Κολομβία-Παραγουάη, οι οποίοι προσφέρονται με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Ο πρώτος είναι φιλικός αγώνας και διεξάγεται στη 13:00, ενώ ο δεύτερος διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa America, στις 05:30 τα ξημερώματα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την εξάλειψη της γκανιότας, της προμήθειας δηλαδή που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα, και για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον φιλικό αγώνα της εθνικής μας θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.98 για νίκη της Αυστραλίας, 3.45 για ισοπαλία και 4.80 για νίκη της Ελλάδας. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Copa America θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.02 για νίκη της Κολομβίας, 3.42 για ισοπαλία και 4.60 για νίκη της Παραγουάης.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, μάλιστα, είτε μιλάμε για τον φιλικό αγώνα είτε για αυτόν του Copa America, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Άλλωστε, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, λόγω της απουσίας της γκανιότας, σε αντίθεση με άλλες που έχουν μειωθεί με την συνηθισμένη διαδικασία.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Η Αργεντινή αναμετρήθηκε με την Χιλή για το Copa America και ο Stoiximan ήταν ξανά εκεί για να ανακοινώσει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας μπορούν να επωφεληθούν και οι 'Ελληνες παίκτες καθώς ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία