Μπολόνια-Κιέβο με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet επιφυλάσσει μια ακόμη προσφορά** σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας, αφού προσφέρει έναν από τους σημερινούς με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές οφείλονται στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία σήμερα έχει ενεργοποιηθεί στον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Μπολόνια και Κιέβο και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Μπολόνια-Κιέβο και υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μπολόνια-Κιέβο με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** βρίσκονται αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπολόνια και Κιέβο και οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά** και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες βρίσκονται στο 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.49 για νίκη της Μπολόνια, 4.48 για ισοπαλία και 9.35 για νίκη της Κιέβο. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται να ανταμείψουν όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία