Οσμάνλισπορ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ταξιδέψει για να αγωνιστεί στην επαναληπτική αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Οσμάνλισπορ και ο αποψινός αγώνας υπόσχεται σκληρές μάχες και συγκινήσεις. Φυσικά, υπόσχεται και κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι, αν διατηρούν λογαριασμό στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Championsbet, μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Η Championsbet, εξάλλου, διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Europa League, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν να δουν αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, επειδή απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που ευθύνεται κατά κανόνα για τη μείωσή τους. Με τη γκανιότα στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις ακολούθησαν ανοδική πορεία.

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Οσμάνλισπορ-Ολυμπιακός. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του αγώνα: 2.64 για νίκη της Οσμάνλισπορ, 3.15 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι εν λόγω αποδόσεις είναι αυξημένες και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει μόνον για όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, κερδισμένοι θα βγουν όσοι στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτή η λεπτομέρεια σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε θα απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, σε προσφορές που υπόσχονται bonus.

Χτες Champions League και Πόρτο-Γιουβέντους με 0% γκανιότα από την Championsbet και σήμερα Europa League και Οσμάνλισπορ-Ολυμπιακός για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία