Νυρεμβέργη-Σάλκε με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της επιθυμούν να διεκδικήσουν με τις προβλέψεις τους περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα κατάλληλα σημεία του σημερινού αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Σάλκε.

Χάρη στην προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε εκείνους που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας

Από τη στιγμή που η προσφορά βασίζεται σε τρεις συγκεκριμένες αυξημένες αποδόσεις, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα αντίστοιχα σημεία. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Νυρεμβέργη-Σάλκε, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει έπειτα να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τέλος, θα εισπράξουν, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τρεις αυξημένες αποδόσεις για αυξημένα κέρδη

Η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet βασίζεται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις και μοιράζει επιπλέον κέρδη, χάρη σε αυτές. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.46 για νίκη της Νυρεμβέργης, 3.46 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Σάλκε.

Οι παραπάνω αποδόσεις, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, αφού σε αντίθεση με τις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, η Goalbet δε διατηρεί κανονικά γκανιότα και δεν τις έχει μειώσει, προκειμένου να εισπράξει τη δική της προμήθεια.

Τον αγώνα Νυρεμβέργη-Σάλκε έχει επιλέξει και η Novibet για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα. Novibet και Goalbet ανήκουν στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία