Τις κυνοδρομίες προωθεί η Sportsbet

Η αυστραλιανή Sportsbet προωθεί με τις τελευταίες της προσφορές τις κυνοδρομίες, ένα άθλημα που, παρά το γεγονός ότι είναι δημοφιλές σε αρκετά μέρη του κόσμου, δεν προωθείται ανάλογα από τις online εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportsbet, λοιπόν, αποφάσισε να ξεχωρίσει σε αυτή την περίπτωση, ξεκινώντας μια σειρά προσφορών για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες, όπως, για παράδειγμα, ένα μπόνους 20% επί των κερδών σε όσους καταθέσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε κούρσες της Αυστραλίας. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία του online στοιχήματος όχι μόνο ικανοποιεί και δραστηριοποιεί τους λάτρεις των κυνοδρομιών, αλλά και προσελκύει σε αυτές και νέους παίχτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία