Παρολί με ενισχυμένα κέρδη στην στοιχηματική εταιρεία Betshop

Μπορεί η εβδομάδα που ολοκληρώνεται να μην ήταν πλούσιες σε επιλογές στοιχηματισμού, αλλά το Σαββατοκύριακο που έρχεται υπόσχεται την ακριβώς αντίθεση εικόνα. Ήδη από σήμερα, άλλωστε, είναι προγραμματισμένοι αγώνες στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μα και σε άλλες διοργανώσεις διαφορετικών αθλημάτων.

Οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη Betshop έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους και παράλληλα μία προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί. Με άλλα λόγια, τα παρολί συμφέρουν ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες στην στοιχηματική εταιρεία Betshop!

 

Περισσότερα σημεία, περισσότερα κέρδη!

Αναλυτικότερα, η προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Betshop υπόσχεται να ενισχύσει τα κέρδη κάθε νικητήριου παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της. Όσο περισσότερα είναι, μάλιστα, τα σημεία ενός παρολί τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ενίσχυση. Για παράδειγμα, ένας παίχτης που θα τοποθετήσει ένα παρολί τεσσάρων σημείων θα δει τα κέρδη του να ενισχύονται κατά 10%, ένας που θα τοποθετήσει ένα παρολί 11 σημείων θα δει ενίσχυση 50% και ένας παίχτης που θα τοποθετήσει παρολί 20 σημείων θα δει τα κέρδη του να ενισχύονται κατά 100%. Το ανώτατο ποσοστό ενίσχυσης, μάλιστα, αγγίζει το 200%, για όσους παίχτες τοποθετήσουν παρολί 30 σημείων!

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων στους σημερινούς αγώνες ή σε αυτούς των επόμενων ημερών. Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για απλά παρολί (και όχι συστήματα) που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με ελάχιστη απόδοση 1.35.

Φυσικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν ενισχυμένα κέρδη, τα παρολί αυτά θα πρέπει να είναι νικητήρια. Επιπλέον, δε θα πρέπει να κλείσουν μέσω cash out, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία