Δύο αγώνες με bonus 5% από τη Sportingbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες, έναν για την Τρίτη και έναν για την Τετάρτη, οι οποίοι θα προσφέρουν αυξημένα κατά 5% κέρδη στους παίχτες που θα συμπεριλάβουν έστω μια δική τους στοιχηματική αγορά στο δελτίο τους. Πρόκειται για τους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι της Τρίτης και Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός της Τετάρτης. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα συμπεριλάβουν έστω μια αγορά των παραπάνω αγώνων στο δελτίο τους, είτε αυτό περιλαμβάνει μονό στοίχημα είτε παρολί, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, χάρη στο μπόνους 5%. Μόνη προϋπόθεση είναι όλοι οι αγώνες που θα συμπεριληφθούν στο κουπόνι να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 σήμερα θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία