Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Copa Africa υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Με τόσες διεθνείς διοργανώσεις να βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας, τα παρολί αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις επιλογές τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα παρολί, όμως, συνοδεύονται και από αυξημένο ρίσκο, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα τα τοποθετήσουν να τρέμουν στην ιδέα να χάσουν σε έναν από τους αγώνες που θα έχουν επιλέξει, ειδικά σε περιπτώσεις που το σκορ δεν ανοίξει καν.

Για αυτό το λόγο, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θα τοποθετήσουν παρολί στους σημερινούς αγώνες του Copa Africa, χάρη σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς για τα παρολί

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρωτίστως να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον τρεις αγώνες του Copa Africa. Το παρολί θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί στοίχημα που έχουν τοποθετήσει. Εφόσον χάσει και κάποιος από τους αγώνες έχει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα μοιράσει η Goalbet σε όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα απελευθερωθεί για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Εκτός από το μειωμένο ρίσκο στα παρολί η Goalbet προσφέρει και 0% γκανιότα για τον αγώνα Γκάνα-Μπενίν, στο πλαίσιο του Copa Africa. Μην ξεχνάτε πως μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία