Παρολί ποδοσφαίρου με ενισχυμένη αξία στην στοιχηματική εταιρεία Bet365

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όχι μόνο δε λείπουν από το πρόγραμμα, αλλά παρουσιάζουν και έντονο ενδιαφέρον. Εξάλλου, σήμερα διεξάγονται αρκετοί αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι λάτρεις του γερμανικού και του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν περισσότερες από 10 επιλογές στη διάθεσή τους.

Και όπου υπάρχουν πολλές επιλογές υπάρχει και η ευκαιρία για την τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων. Συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, ανάλογα με το αυξημένο ρίσκο που συνοδεύει κάθε παρολί. Χάρη στη σημερινή προσφορά της Bet365, όμως, τα παρολί μπορούν να αποκτήσουν ενισχυμένη αξία και τα πιθανά κέρδη να ξεπεράσουν το ρίσκο που τα συνοδεύει.

 

Πριμοδότηση των νικητήριων παρολί

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 υπόσχεται να πριμοδοτήσει τα νικητήρια παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως αυτοί της Bundesliga και της Premier League που διεξάγονται σήμερα. Το πριμ που υπόσχεται η εταιρεία είναι διαβαθμισμένο, ανάλογα με τα σημεία που θα συμπεριλάβουν οι παίχτες στα παρολί τους. Για παράδειγμα, ένα νικητήριο παρολί τριών σημείων δικαιούται πριμοδότηση 5%, ένα 10 σημείων δικαιούται πριμοδότηση 60% και ένα 14 και άνω σημείων δικαιούται πριμοδότηση 100%.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να μπορούν να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της Bet365, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιους όρους και προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (η ελληνική Superleague, για παράδειγμα, δε συμμετέχει στην προσφορά, κι ας διεξάγονται σήμερα αγώνες). Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν μία από τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά: τελικό αποτέλεσμα και τελικό αποτέλεσμα και GG/NG.

Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι νικητήρια και να αποτελούνται 100% από σωστές προβλέψεις. Τέλος, οι παίχτες που θα προχωρήσουν σε ολικό cash out των παρολί δε θα μπορούν να διεκδικήσουν την πριμοδότηση. Αντίθετα, όσοι προχωρήσουν σε τμηματικό cash out θα μπορούν να συμμετάσχουν με το στοίχημα που παραμένει ανοιχτό.

Το πριμ στα νικητήρια παρολί μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες που παίζουν online στοίχημα καθώς η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία