Αυξάνει τα κέρδη στα παρολί του αυστραλιανού ράγκμπι η Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 φροντίζει να ανταμείψει σε καθημερινή βάση τα μέλη της που τοποθετούν παρολί και αντιμετωπίζουν αυξημένο ρίσκο, συνδυάζοντας τις επιλογές τους. Η επιλογή τους αυτή, βέβαια, οφείλεται στο γεγονός ότι τα παρολί υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τα μονά στοιχήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε αρκετές προσφορές της Bet365, η οποία υπόσχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα πιθανά τους κέρδη.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για μια ικανοποιητική γκάμα αθλημάτων στην Bet365, η οποία πλέον αυξήθηκε, καθώς σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και το αυστραλιανό ράγκμπι.

 

Περισσότερα κέρδη από την Αυστραλία

Η νέα προσφορά της Bet365 αφορά σε όσους στοιχηματίζουν στο αυστραλιανό ράγκμπι και τοποθετούν παρολί στα πρωταθλήματα ΑFL, NRL και Super Rugby. Επιπλέον, ισχύει μόνον για όσους στοιχηματίζουν σε επιλεγμένες αγορές των αγώνων των παραπάνω διοργανώσεων και συγκεκριμένα στις χάντικαπ, νικητής αγώνα και συνολικά.

Παράλληλα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Bet365 θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον τριών επιλογών, αποκλειστικά σε αγώνες του αυστραλιανού ράγκμπι, πριν την έναρξή τους.

 

Ενίσχυση των κερδισμένων παρολί

Όσοι, λοιπόν, τοποθετούν τέτοια παρολί στους αγώνες του αυστραλιανού ράγκμπι και κερδίζουν θα μπορούν να διεκδικούν ενίσχυση των κερδών τους. Το επιπλέον ποσό που θα κερδίζουν θα εξαρτάται από τον αριθμό σημείων των παρολί τους και όσο περισσότερα είναι τα σημεία τόσο περισσότερο θα ενισχύονται τα κέρδη. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει τοποθετήσει ένα παρολί τριών σημείων θα δει τα κέρδη του να ενισχύονται κατά 10%, αν κερδίσει, κάποιος που έχει τοποθετήσει παρολί έξι σημείων θα δει τα κέρδη του να ενισχύονται κατά 25%, κάποιος που έχει τοποθετήσει παρολί 10 σημείων κατά 45% και κάποιος που έχει τοποθετήσει παρολί 14 σημείων και άνω κατά 65%.

 

Επιπλέον προϋποθέσεις

Όπως είναι φυσικό, βέβαια, για να δικαιούνται οι παίχτες ενίσχυση των κερδών των παρολί τους, θα πρέπει να επαληθευθούν όλες οι προβλέψεις τους. Επίσης, στην προσφορά δε συμμετέχουν τα συστήματα, τα ακυρωμένα στοιχήματα και όσα παρολί κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Όσοι παίχτες, όμως, προχωρήσουν σε μερικό cash out θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με τα εναπομείναντα ανοιχτά στοιχήματα του παρολί που έχουν τοποθετήσει.

Τέλος στους αγώνες του αυστραλιανού ράγκμπι μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Bet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία