Ενισχυμένα παρολί στα αμερικανικά αθλήματα από την Bet365

Μπορεί οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος να έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που πραγματοποιούνται επί ευρωπαϊκού εδάφους, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πλούσιο και παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, σε τρία δημοφιλή αθλήματα: το μπάσκετ, το μπέιζμπολ και το χόκεϊ επί πάγου.

Ειδικά στην πρώτη περίπτωση, τα πλέι-οφ του NBA υπόσχονται ομηρικές μάχες ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ενώ και στις άλλες δύο περιπτώσεις, οι αναμετρήσεις του MLB και του NHL κρύβουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

 

Ευκαιρίες τοποθέτησης παρολί

Όσοι παίχτες στοιχηματίζουν σε ένα ή σε περισσότερα από τα παραπάνω αμερικανικά αθλήματα, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις αποψινές επιλογές τους σε παρολί και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία Bet365.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα πιθανά κέρδη τους, προσθέτοντας σε αυτά ένα πριμ που μπορεί να αγγίξει έως και το 50%.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ

Το εν λόγω πριμ θα δικαιούνται μόνον όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες των αμερικανικών αθλημάτων και προβλέψουν 100% σωστά. Με λίγα λόγια, το πριμ θα δικαιούνται μόνον όσοι δικαιούνται κέρδη. Επιπλέον, τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον δύο σημεία, να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην αγορά είναι οι εξής: χάντικαπ, συνολικά αγώνα, χάντικαπ 1ου και 2ου ημιχρόνου, συνολικά 1ου και 2ου ημιχρόνου και στοίχημα αγώνα.

Επιπλέον, τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως τη διευθέτησή τους και να μην κλείσουν ολοκληρωτικά, μέσω της υπηρεσίας cash out στο στοίχημα. Βέβαια, όσοι πραγματοποιήσουν τμηματικό cash out θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με το εναπομείναν ανοιχτό στοίχημα.

 

Το ύψος του πριμ

Το κατά πόσο θα ενισχυθούν τα πιθανά κέρδη των παιχτών που θα συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Bet365 εξαρτάται από τον αριθμό των σημείων που θα διαθέτουν τα παρολί τους. Ένα παρολί δύο σημείων, για παράδειγμα, δικαιούται ενίσχυση 5% των κερδών, ενώ ένα οχτώ σημείων δικαιούται ενίσχυση 30%. Τέλος, ένα παρολί 12 και άνω σημείων δικαιούται τη μεγαλύτερη ενίσχυση του 50%.

Τα κέρδη από τα παρολί μπορούν να διεκδικήσουν και όσοι Έλληνες στοιχηματίσουν μέσω της Bet365 μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Στις 18-19 του μηνός η Bet365 ενίσχυσε τα παρολί στους αγώνες της Euroleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία