Ενισχυμένα παρολί στο μπάσκετ από την Bet365

Έως και την Παρασκευή που μας έρχεται, οι ομάδες μπάσκετ που συμμετέχουν στη Euroleague έχουν να δουλέψουν… υπερωρίες, εξαιτίας του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος που καταλαμβάνει το υπόλοιπο της εβδομάδας. Αυτά, βέβαια, είναι καλά νέα για τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και για τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι έχουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού από τις εταιρίες στοιχημάτων στη διάθεσή τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, μάλιστα, η τοποθέτηση ενός παρολί, το οποίο μπορεί να συμπεριλαμβάνει αρκετούς αγώνες των επόμενων ημερών, μοιάζει με ιδανική επιλογή. Ένα παρολί, άλλωστε, υπόσχεται περισσότερα κέρδη από μια σειρά μονών στοιχημάτων. Και με την εκμετάλλευση της κατάλληλης προσφοράς, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμα περισσότερο!

 

Η προσφορά της Bet365

Μια τέτοια προσφορά βρίσκεται στη διάθεση των μελών της Bet365 που θα τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague τις επόμενες ημέρες. Η ιστοσελίδα στοιχήματος υπόσχεται να ενισχύσει την αξία των παρολί, προσθέτοντας επιπλέον κέρδη στα νικητήρια. Τα επιπλέον κέρδη θα εξαρτώνται από τον αριθμό των σημείων που περιλαμβάνει κάθε νικητήριο παρολί και μπορούν να ενισχύσουν το συνολικό ποσό που θα επιστρέψει στον λογαριασμό κάθε παίχτη έως και κατά 50%.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να συνδυάσουν σε ένα παρολί δύο ή περισσότερους αγώνες της Euroleague των επόμενων ημερών και να προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο που θα συμπεριλάβουν. Για να δικαιούνται την ενίσχυση, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν όλα τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη των αγώνων και να επιλέξουν τις κατάλληλες αγορές: το χάντικαπ διπλής επιλογής και τελικά αγώνα διπλής επιλογής.

 

Το ύψος των ενισχύσεων

Κάθε νικητήριο παρολί που αφορά στους αγώνες της Euroleague, λοιπόν, θα αποφέρει περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά της Bet365. Για παράδειγμα, αν κάποιος τοποθετήσει ένα παρολί μόνο δύο σημείων θα δικαιούται ενίσχυση των κερδών του κατά 5%. Με την ίδια λογική, ένα παρολί τεσσάρων σημείων θα αποφέρει ενίσχυση κατά 10%, ένα οχτώ σημείων ενίσχυση κατά 30%, ένα 10 σημείων κατά 40% και ένα 12 σημείων και άνω κατά 50%.

Τα επιπλέον αυτά κέρδη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 24 ωρών από τη διευθέτηση του παρολί και δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, καθώς απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τα παρολί που εξαιρούνται

Αν και στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα παρολί του μπάσκετ, εξαιρούνται τα συστήματα. Παράλληλα, εξαιρούνται όσα παρολί κλείσουν πλήρως, μέσω της υπηρεσίας cash out. Όσοι παίχτες κλείσουν μέρος του στοιχήματος, όμως, θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, με το στοίχημα που εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία