Στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην Premier League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν σήμερα άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, προκειμένου να κερδίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά με τις προβλέψεις τους, χάρη σε μια σειρά αγώνων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που συνεχίζονται και εν μέσω της εβδομάδας. Ειδικά οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα μπορέσουν και σήμερα να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από κορυφαίους αγώνες και να διεκδικήσουν κέρδη, τοποθετώντας είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί.

Οι παίχτες που θα προτιμήσουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Η σημερινή της προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να τους αποζημιώσει, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Τη σημερινή προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που να περιέχει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες της Premier League και προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου το παρολί να μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο παρολί, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να ενημερώσει για τη συμμετοχή του στην προσφορά και το ID του δελτίου του. Έπειτα, αν το στοίχημα διευθετηθεί και έχει χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, ο παίχτης θα δικαιούται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση θα είναι ίση με το 100% του χαμένου του ποσού, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του με τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Όσοι θα θέλουν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, όμως, θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσει τζιραρίσματος της Goalbet.

Για σήμερα η Goalbet προσφέρει τους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ και Μπορντό-Σεντ Ετιέν με 0% γκανιότα για τα μέλη της, προσφορές που μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία