Δύο προσφορές για το Αργεντινή-Κολομβία από την Sportingbet

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει απόψε στις 02:30 τα ξημερώματα την Κολομβία. Και οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa America και ο αγώνας αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και θέαμα που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Παράλληλα, βέβαια, κάποιοι παίχτες του online στοιχήματος αναμένεται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους σε κέρδη, εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές.

 

Δύο τέτοιες προσφορές προέρχονται από την νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Sportingbet, η οποία υπόσχεται είτε αύξηση των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στο Αργεντινή-Κολομβία είτε μείωση του ρίσκου. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται ένα bonus 5% και μια επιστροφή χρημάτων έως και 100 ευρώ.

 

Το bonus μπορούν να το προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που προσφέρει η Sportingbet και που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα και, εφόσον κερδίσουν, να αυξήσουν κατά 5% τα κέρδη τους.

 

Αντίστοιχα, την επιστροφή χρημάτων δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και προβλέψουν λάθος. Προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή (η οποία αφορά σε ολόκληρο το χαμένο ποσό και μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ), η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, όσοι στοιχημάτισαν πριν την έναρξη του αγώνα στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ θα λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που παρέχει παιχνίδια καζίνο,πόκερ,τάβλι και πολλά άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία