Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Γουλβς-Νιουκάστλ υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Μια νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Η συγκεκριμένη προσφορά συνδέεται με τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Γουλβς και Νιουκάστλ και μπορεί να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί (που θα πληρούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις) με το 100% της αξίας τους!

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου και συμπεριλάβουν το Γουλβς-Νιουκάστλ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημίωση για τα χαμένα χρήματά τους, εφόσον καλυφθούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις για τη μείωση του ρίσκου των παρολί

Αναλυτικότερα, το πρώτο βήμα για να ενεργοποιηθεί η προσφορά είναι να τοποθετήσουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα παρολί αυτά μπορούν να αποτελούνται από οποιονδήποτε αριθμό προβλέψεων και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να περιλαμβάνουν και το Γουλβς-Νιουκάστλ.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει επιπλέον και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους.

Το δεύτερο βήμα είναι να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Goalbet για τον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Νιουκάστλ. Το σενάριο λέει ότι το πρώτο γκολ του αγώνα θα πετύχει είτε ο Ραούλ Χιμένεζ είτε ο Σόλομον Ρόντον και μόνο στην περίπτωση που θα επαληθευθεί θα ανοίξει τον δρόμο για την αποζημίωση των χαμένων παρολί.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς της Goalbet

Η εν λόγω αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και ύψος 100% επί του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι παίχτες που θα τη δικαιούνται θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να πούμε πως για σήμερα η Goalbet προσφέρει τον αγώνα Αλαβές-Λεβάντε με 0% γκανιότα για τα μέλη της.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία