Στην αγορά του Colorado επεκτείνεται η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία William Hill πρόσθεσε άλλη μία Πολιτεία των ΗΠΑ στο δίκτυο δραστηριοποίησής της, αφού εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια στη νεότευκτη αγορά του Colorado. Πλέον, η William Hill προσφέρει το σύνολο των online υπηρεσιών της στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Colorado.

Πρόκειται για τη 12η συνολικά Πολιτεία, στην οποία έχει επεκταθεί η William Hill, από τη στιγμή που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στις ΗΠΑ. Παράλληλα, η συγχώνευση των Eldorado Resorts και Caesars Entertainment φέρνει τις υπηρεσίες της William Hill σε 25 συνολικά Πολιτείες.

 

Οι επιχειρήσεις της William Hill στο Colorado

H William Hill δραστηριοποιείται στον online τομέα της αγοράς του Colorado, έχοντας εγκαινιάσει την online πλατφόρμα στοιχηματισμού της, αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο app για κινητά. Οι παίχτες που θα ανοίγουν λογαριασμό στο Colorado θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε δεκάδες αθλήματα και εκατοντάδες αγώνες, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια κάθε αναμέτρησης, είτε ανήκει στα επαγγελματικά είτε στα κολεγιακά αθλήματα. Παράλληλα, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται κορυφαίες υπηρεσίες, να ενημερώνονται για στατιστικά κτλ..

 

Μια ακόμα πρωτιά για την William Hill

Παράλληλα, η William Hill εγκαινίασε και μια νέα σειρά υπηρεσιών σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Χάρη στη νέα συνεργασία, τα μέλη της William Hill θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν νέες υπηρεσίες, όπως η εμφάνιση αποδόσεων και στατιστικών στα ψηφιακά κανάλια του CBS, οδηγοί στοιχηματισμού και πολλές άλλες. Η εν λόγω συνεργασία είχε ανακοινωθεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο και, χάρη σε αυτή, η William Hill αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής σε όλες τις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.