Στην αγορά του Καναδά επεκτείνεται η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δραστηριοποιείται νόμιμα εδώ και χρόνια στην ελληνική αγορά, μα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και πλέον ήρθε η στιγμή να επιχειρήσει το βήμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Σε αντίθεση, όμως, με κάποιες από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος του κόσμου, που ξεκινούν να δραστηριοποιούνται στη νόμιμη αγορά των ΗΠΑ, η Goalbet επέλεξε τον Καναδά, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο του online στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει σύντομα να δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά του Καναδά, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την απαραίτητη άδεια και ολοκλήρωσε το στήσιμο της σχετικής ιστοσελίδας της.

 

Το μεγάλο βήμα της Goalbet στην καναδική αγορά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Goalbet απέκτησε την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια επιτροπή του Kahnawake. Για να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί, όμως, η Goalbet θα πρέπει να το κάνει μέσω της νέας ιστοσελίδας της, www.goalbet.ca – άλλωστε, απαιτείται καναδικό domain, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί κάποιος νόμιμα στον Καναδά. H εμβέλεια των υπηρεσιών της, πάντως, δε θα καλύπτει ολόκληρο τον Καναδά, αλλά μόνο την περιοχή του Kahnawake, όπου είναι νόμιμο το online στοίχημα.

Αν και δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο της Goalbet στην αγορά του Καναδά, γνωρίζουμε ότι θα προσφέρει όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες στοιχήματος, που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν τα μέλη της ανά τον κόσμο. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν το live και το pre-game στοίχημα, καθώς και το στοίχημα στα εικονικά αθλήματα. Όπως όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον Καναδά, όμως, η Goalbet θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιους περιορισμούς, όπως η απαγόρευση των μονών αποδεκτών στοιχημάτων. Στον Καναδά, άλλωστε, επιτρέπεται μόνο η τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων.


 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.