Στοιχήματα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Με τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου να έχουν ολοκληρωθεί, το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων και στους νέους παίχτες που θα ενισχύσουν τις ομάδες, ειδικά εκείνες που κινούνται σε κορυφαίο επίπεδο και αναζητούν μεταγραφές μερικών εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, ελεύθεροι παίχτες και προπονητές και κενές θέσεις στο γήπεδο και στους πάγκους γιγαντώνουν τη φημολογία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Αυτή τη φημολογία μπορούν να εκμεταλλευτούν πλέον και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, τοποθετώντας μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις μεταγραφές του καλοκαιριού, στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια σειρά από σχετικά στοιχήματα και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας απλά τις κατάλληλες προβλέψεις.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τις κορυφαίες μεταγραφές

Στην ειδική κατηγορία μεταγραφών, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τα κορυφαία μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν τα στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του Νεϊμάρ, του Ποκετίνο και του Πογκμπά, ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και η επόμενη ομάδα του Σλούκα στο μπάσκετ.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Νεϊμάρ, τα στοιχήματα προσφέρουν τις επιλογές της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων, με την πρώτη να αποτελεί το μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.35 – αποτελεί, άλλωστε, και την τρέχουσα ομάδα του.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση του Πολ Πογκμπά, οι επικρατέστερες ομάδες είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, με την πρώτη να συνοδεύεται από απόδοση 1.60.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σειρά στοιχημάτων για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας. Η καρέκλα του Άγγελου Αναστασιάδη τρίζει και οι επικρατέστεροι διάδοχοι είναι οι Τραϊανός Δέλλας, Μαρίνος Ουζουνίδης και Μανόλο Χιμένεθ. Το φαβορί είναι ο Τραϊανός Δέλλας, με απόδοση 1.75.

Τέλος, στην κατηγορία του μπάσκετ, η Novibet προσφέρει στοιχήματα για τον Κώστα Σλούκα και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όλα τα στοιχήματα που προσφέρονται έχουν τη δική τους… ημερομηνία λήξης, η οποία θα επηρεαστεί, όπως είναι φυσικό, και από τις εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Μην ξεχνάτε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία