Ενίσχυση αποδόσεων στο Λίβερπουλ-Λιντς από την Titanbet

Όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο έχουν αρκετές επιλογές στην εταιρία στοιχήματος Titanbet. Αν και απουσιάζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το πρόγραμμα, διεξάγονται κάποιοι άκρως ενδιαφέροντες αγώνες στο πλαίσιο εθνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Ένας τέτοιος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λιντς, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού League Cup.

 

Ο αγώνας κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά κάποιες από αυτές ξεχωρίζουν στην Titanbet, χάρη στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Titanbet ανακοίνωσε τέσσερις ενισχυμένες αποδόσεις, σε συνηθισμένα και ειδικά στοιχήματα που αφορούν στον αγώνα. Όσοι, λοιπόν, τις εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Η πρώτη από αυτές βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Οριτζί σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα και πως θα νικήσει η Λίβερπουλ. Η συγκεκριμένη απόδοση αγγίζει πλέον το 1.91. Παράλληλα, όσοι στοιχηματίσουν πως η Λίβερπουλ θα κερδίζει και στα δύο ημίχρονα του αγώνα θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 2.40, η οποία ενισχύθηκε από το προηγούμενο 2.20.

 

Μία ακόμη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Λίβερπουλ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση αυτή έχει ενισχυθεί από το 2.35 στο 2.70. Τέλος, όσοι στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να προηγηθεί η Λιντς σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 4.00.

 

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη στα μέλη που θα τις επιλέξουν και θα δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται. Για να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η Titanbet είναι καινούρια στο χώρο μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2010, λειτουργεί με έδρα την Αντίγκουα και Μπαρμπούντα και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία