Αυξήθηκαν για έναν ακόμα μήνα τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey

Ο Ιανουάριος ήταν ένας ακόμα επιτυχημένος μήνας σε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων μηνών για την αγορά στοιχήματος του New Jersey, καθώς οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στον επίγειο και στον online τομέα κατάφεραν για μια ακόμα φορά να αυξήσουν τα έσοδά τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος δεν κατάφερε να αυξηθεί, σε σχέση με τον Δεκέμβριο, τα έσοδα ήταν αρκετά περισσότερα.

Στην αύξηση των εσόδων της αγοράς στοιχήματος του New Jersey έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η διεξαγωγή του Super Bowl, του μεγαλύτερου στοιχηματικού γεγονότος της χρονιάς στις ΗΠΑ. Η αύξηση του τζίρου στοιχηματισμού στο Super Bowl ήταν μεγάλη, αλλά κατάφερε να επηρεάσει μόνο τα έσοδα και όχι τον συνολικό τζίρο της αγοράς.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey

Αν και τους τελευταίους μήνες η αγορά του New Jersey φλερτάρει ασταμάτητα με το όριο του 1 δις δολαρίων στον τομέα του τζίρου, δεν κατάφερε να το ξεπεράσει τον Ιανουάριο. Ο συνολικός τζίρος ήταν χαμηλότερος από τα 996 εκατομμύρια δολάρια του Δεκεμβρίου, καθώς δεν ξεπέρασε τα 958,2 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η αύξηση, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020 άγγιξε το 77%. Επιπλέον, οι αναλυτές της αγοράς είναι βέβαιοι ότι το όριο του 1 δις δολαρίων θα ξεπεραστεί τον Φεβρουάριο.

Τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του New Jersey, από την άλλη, ήταν αυξημένα, όχι μόνο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, αλλά και σε σχέση με τον προηγούμενο. Τα έσοδα των 86,2 εκατομμυρίων δολαρίων αποτέλεσαν αύξηση κατά 54,3%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020, ενώ η διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα δεν ήταν μεγαλύτερη των 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζουν τα στοιχεία που δείχνουν τις προτιμήσεις των παιχτών στοιχήματος του New Jersey. Σύμφωνα με αυτά, το 90% των στοιχημάτων του New Jersey κατά τον Ιανουάριο τοποθετήθηκαν online, ενώ τα περισσότερα αφορούσαν στο Super Bowl. Το κορυφαίο αθλητικό και στοιχηματικό γεγονός εξασφάλισε 117 εκατομμύρια σε τζίρο, σημειώνοντας αύξηση κατά 116%, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.