Έτοιμη για το New Jersey η William Hill

Οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στην αγορά του New Jersey, οι οποίες θα επιτρέψουν, όπως φαίνεται, σύντομα και το online στοίχημα στην πολιτεία των ΗΠΑ, λειτουργούν προς όφελος της στοιχηματικής εταιρίας William Hill, η οποία έχει ήδη προετοιμαστεί να προσφέρει στοιχήματα σε ιπποδρομίες.

 

Η William Hill είχε σπεύσει πριν μήνες να συνάψει συμφωνία με τον ιππόδρομο Monmouth Park του New Jersey και αποτελεί τον αποκλειστικό του συνεργάτη του στοιχήματος. Αυτό σημαίνει ότι, μόλις οι αρμόδιες Αρχές ανακοινώσουν τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος στο New Jersey, η William Hill θα είναι όχι μόνο προετοιμασμένη, αλλά και αποκλειστική συνεργάτης του εν λόγω ιπποδρόμου.

Η William Hill είναι από  τις παλιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων και προσφέρει στα μέλη της τεράστια γκάμα αθλημάτων και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.