Στην αγορά της Νιγηρίας επεκτείνεται η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ανακοίνωσε μία νέα επέκταση των δραστηριοτήτων της ανά τον κόσμο και πολύ σύντομα η ιστοσελίδα της θα λειτουργεί νόμιμα στην αγορά online στοιχήματος της Νιγηρίας. Η αυστριακή εταιρία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές της χώρας και πολύ σύντομα οι παίχτες από τη Νιγηρία θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα στην ιστοσελίδα της.

Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη επέκταση της Interwetten στην Αφρική. Η εταιρία λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια περίπου και έχει περίπου 1,8 δις πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αποφασίσει να κάνει το βήμα στη συγκεκριμένη ήπειρο.

 

Η Interwetten στην αγορά online στοιχήματος της Νιγηρίας

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας ανακοίνωσαν ότι εξασφάλισαν την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας στη Νιγηρία και πως πολύ σύντομα θα λανσάρουν τη νέα ιστοσελίδα, στο interwetten.ng. Αρχικά, θα πρόκειται για μια ιστοσελίδα mobile στοιχήματος, η οποία σύντομα θα επεκταθεί και στον τομέα του στοιχήματος από τον υπολογιστή.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα προσφέρονται υπηρεσίες στοιχηματισμού, στον αθλητισμό (pre-game και live), στα virtual sports και στα eSports. Οι παίχτες από τη Νιγηρία δε θα έχουν παρά να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στην Interwetten, να καταθέσουν χρήματα και να ξεκινήσουν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

H Interwetten, τέλος, διατηρεί σε πολλές αγορές και online και live καζίνο. Ωστόσο, δεν πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα στην αγορά της Νιγηρίας, αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι παράνομα στη χώρα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.