Ασφάλεια στα παρολί όλων των αθλημάτων από τη William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill επιτρέπει εδώ και καιρό στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο να τοποθετούν παρολί με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια προσφορά που υπόσχεται ασφάλεια και λιγότερα χαμένα χρήματα. Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, ίσχυε έως πρόσφατα μόνο για το ποδόσφαιρο και δε μπορούσαν να την εκμεταλλευτούν όσοι στοιχημάτιζαν σε άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το τένις και οι ιπποδρομίες, για παράδειγμα.

Ο περιορισμός αυτός, ωστόσο, έχει πάψει πλέον να ισχύει και όλα τα μέλη της μπορούν να τοποθετούν παρολί με μειωμένο ρίσκο, οποιοδήποτε κι αν είναι το άθλημα της επιλογής τους.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας William Hill συμμετέχουν πλέον όλα τα διαθέσιμα αθλήματα, αλλά όχι και όλα τα παρολί. Για να συμμετέχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον πέντε σημείων, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, για να ασφαλιστεί το παρολί και να μη χάσει τα χρήματα που έχει ρισκάρει κάποιος παίχτης, θα πρέπει να χάσει μόνο για μία πρόβλεψη και όχι για παραπάνω.

Τέλος, σε αντίθεση με όσα ισχύει στα παρολί του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στην προσφορά, στα παρολί των υπόλοιπων αθλημάτων υπάρχει και ένας περιορισμός στην επιλογή αποδόσεων, καθώς θα πρέπει να επιλεγούν σημεία με απόδοση 1.20 και άνω (στα παρολί ποδοσφαίρου, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε σημείο, όσο χαμηλή κι αν είναι η απόδοσή του.

Τέλος, εξαιρούνται από την προσφορά όσα παρολί κλείσουν μέσω της υπηρεσίας cash in, ενώ σε κάθε άθλημα θα πρέπει να επιλεγούν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, προκειμένου να ασφαλιστούν τα παρολί. Για παράδειγμα, στο μπάσκετ και στο τένις συμμετέχουν μόνον οι αγορές για το νικητή του αγώνα. Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο συμμετέχουν περισσότερες στοιχηματικές αγορές.

H Willimam Hill είναι από τις πιο παλιές αλλά και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία