“Εισβάλουν” στη ρωσική αγορά οι στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού

Το νομικό έδαφος είναι πλέον πρόσφορο για τις εταιρείες του εξωτερικού που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην online αγορά στοιχήματος της Ρωσίας και οι εταιρείες που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, προκειμένου να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η στοιχηματική εταιρεία Bwin πραγματοποιεί αγώνα δρόμου, προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που θα προσφέρει νόμιμα online στοίχημα στους Ρώσους πολίτες, ενώ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής και οι υπόλοιπες που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια.

 

Το Νοέμβριο τα πρώτα βήματα της online στοιχηματικής αγοράς

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία της Bwin, την GVC Holdings, η ιστοσελίδα για τους Ρώσους παίχτες θα είναι πλήρως λειτουργική στα μέσα Νοεμβρίου. Ήδη, μάλιστα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος δέχεται προεγγραφές και ανταμείβει τους παίχτες που σπεύδουν πρώτοι να ανοίξουν λογαριασμό.

Παράλληλα, σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται και οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού που έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες (ή περιμένουν έγκριση της αίτησής τους), προκειμένου να κερδίσουν το προβάδισμα στη νέα ρωσική αγορά του online στοιχήματος.

 

Το νομικό πλαίσιο στη Ρωσία

Ήδη, βέβαια, λειτουργούν αυτή τη στιγμή κάποιες στοιχηματικές εταιρείες που, όμως, εδρεύουν στη Ρωσία, όπως οι Liga Stavok, Fonbet, και 1xstavka. Ωστόσο, το νέο καθεστώς επιτρέπει και στις εταιρείες του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν στη χώρα, αρκεί να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια. Για να την αποκτήσουν, όμως, οι εταιρείες αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν με ρωσικές εταιρείες, οι οποίες έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα απόκτησης της άδειας. Στην περίπτωση της Bwin, για παράδειγμα, την απαραίτητη άδεια έχει αποκτήσει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Alexander Mamut και η ιστοσελίδα που θα δραστηριοποιηθεί στη ρωσική αγορά θα αποφέρει κέρδη και στους δύο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.