Επέστρεψε στη σουηδική αγορά η στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle επέστρεψε στη σουηδική αγορά, μετά από απουσία 2 ετών, και πλέον προσφέρει ξανά υπηρεσίες στοιχηματισμού στους παίχτες της χώρας, αυτή τη φορά νόμιμη κατά 100%. Η Pinnacle είχε αποκτήσει εδώ και μερικούς μήνες την απαραίτητη άδεια, αλλά αποφάσισε να καθυστερήσει το επαναλανσάρισμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Πλέον, οι Σουηδοί παίχτες μπορούν ξανά να ανοίγουν λογαριασμό στην Pinnacle και να τοποθετούν στοιχήματα στα αθλήματα και στους αγώνες της επιλογής τους – θυμίζουμε ότι η Pinnacle είναι ιδιαίτερα γνωστή για την εξαιρετική κάλυψη που προσφέρει στα eSports, αλλά και για τις άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις της.

 

Η επιστροφή της Pinnacle στη Σουηδία

Η Pinnacle είχε αποχωρήσει από την αγορά της Σουηδίας (όπου παλιότερα δραστηριοποιούνταν χωρίς άδεια) εδώ και 2 χρόνια. Ωστόσο, όταν οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν το άνοιγμα της αγοράς, η στοιχηματική εταιρεία έσπευσε να διεκδικήσει μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας. Αν και εξασφάλισε την άδεια τον περασμένο Δεκέμβριο, η Pinnacle αποφάσισε να καθυστερήσει το λανσάρισμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, σκόπευαν να πραγματοποιήσουν αργότερα το λανσάρισμα, αλλά η επιστροφή του σουηδικού ποδοσφαίρου, μετά τη διακοπή της πανδημίας, τους έπεισε να την πραγματοποιήσουν αυτές τις ημέρες.

Την επιστροφή της Pinnacle στη σουηδική αγορά, τέλος, σχολίασε η CEO της εταιρείας στοιχήματος, Paris Smith: “Το επαναλανσάρισμα της Pinnacle στη Σουηδία είναι μια περήφανη στιγμή για εμάς, αφού η χώρα αποτελεί κρίσιμη αγορά για εμάς. Αποχωρήσαμε από την αγορά χωρίς προβλήματα και επιστρέφουμε πλήρως νόμιμοι. Τηρούμε στο έπακρο τους νόμους στοιχήματος της Σουηδίας και θέλουμε να λειτουργήσουμε σωστά και νόμιμα. Και τώρα, η επιστροφή μας αποτελεί ευκαιρία να συνεισφέρουμε μακροχρόνια σε μια σοβαρή και οργανωμένη αγορά στοιχήματος και να αποτελέσουμε παράγοντα περαιτέρω ανάπτυξής της”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.