Τρεις ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα στα περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, καθώς επανέρχονται τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα και οι υπόλοιπες εθνικές διοργανώσεις. Όσοι παίχτες στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με το ίδιο ρίσκο, εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Ladbrokes. Πρόκειται για μια προσφορά ενίσχυσης αποδόσεων, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένους αγώνες και σημεία.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Ladbrokes διεξάγονται σε Αγγλία, Σκωτία και Γερμανία. Αναλυτικότερα, πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Νόργουιτς και Χάντερσφιλντ για το αγγλικό Championship, ανάμεσα σε Χάμιλτον και Ρέιντζερς για τη σκωτσέζικη Premiership και ανάμεσα σε Χοφενχάιμ και Ντόρτμουντ για τη γερμανική Bundesliga.

 

Η πρώτη ενισχυμένη απόδοση, λοιπόν, βρίσκεται στο Νόργουιτς-Χάντερσφιλντ, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Νόργουιτς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση έχει ενισχυθεί από το 3.75 στο 4.33.

 

Η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο Χάμιλτον-Ρέιντζερς και αφορά στην ίδια στοιχηματική αγορά. Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στο να κερδίσει η Ρέιντζερς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την απόδοση του 3.80, αντί της προηγούμενης του 3.40.

 

Η τρίτη ενισχυμένη απόδοση, τέλος, βρίσκεται στο Χοφενχάιμ-Ντόρτμουντ και συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Ντόρτμουντ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση ενισχύθηκε από το 2.75 στο 3.25.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές από άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία