Στον χορό του Mayweather vs McGregor και η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet

O αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Conor McGregor αποτελεί για πολλούς το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, καθώς ήδη έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο αναμενόμενης αναμέτρησης. Όσο, μάλιστα, και αν κάποιοι θεωρούν τον αγώνα παρωδία (λόγω της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους) και οι αποδόσεις στοιχηματισμού δεν είναι καθόλου ισόποσα μοιρασμένες (ο Mayweather είναι τόσο ευνοημένος από τα προγνωστικά που τα στοιχήματα στη νίκη του έχουν ελάχιστη αξία), η αναμέτρηση ανάμεσα στον πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας και τον άσο των ΜΜΑ αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, σε προσέλευση, στοιχήματα και έσοδα.

Στον χορό του στοιχηματισμού του αγώνα μπήκε πρόσφατα και η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet, η οποία πλέον προσφέρει δεκάδες επιλογές για όσους θέλουν να διεκδικήσουν χρήματα στον επερχόμενο αγώνα πυγμαχίας.

 

Στο δρόμο για ρεκόρ και στη Unibet

Από τη στιγμή, μάλιστα, που άνοιξε τις σχετικές αγορές στον αγώνα πυγμαχίας (ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας), η Unibet δέχτηκε χιλιάδες στοιχήματα από τα μέλη της. Σύμφωνα με τον Alistair Gill, εκπρόσωπο των εμπορικών σχέσεων της Unibet, την πρώτη εβδομάδα, η στοιχηματική εταιρεία δέχθηκε το 10% των στοιχημάτων που είχε δεχθεί στον αγώνα του Mayweather με τον Manny Pacquiao – τον αγώνα πυγμαχίας που διατηρεί το ρεκόρ στοιχηματισμού στη Unibet.

Σύμφωνα με τον Gill, το να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ στοιχηματισμού είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε, απομένουν άλλοι δύο μήνες μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα και ο McGregor αποτελεί σταθερό δέλεαρ για τους παίχτες του στοιχήματος, γεγονός που φαίνεται από το γεγονός πως συμμετείχε στους τέσσερις από τους πέντε δημοφιλέστερους στοιχηματικά αγώνες της Unibet στο UFC.

 

Το… στοίχημα των αποδόσεων

Βέβαια, οι ιδιαιτερότητες του αγώνα δε σταματούν εδώ για τη Unibet. Παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή ευνοούν τρομερά τον Mayweather, πολλοί είναι αυτοί που στοιχηματίζουν και στον McGregor. Ωστόσο, η Unibet, όπως και οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, είναι αναγκασμένη να προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού, σε διαφορετικές αγορές που συνοδεύονται από καλύτερα μοιρασμένες αποδόσεις και πιθανότητες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία