Αποδόσεις x2 στο πρώτο στοίχημα στη BetFred

Οι παίχτες του online στοιχήματος που ανοίγουν νέο λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα δικαιούνται συνήθως ένα μπόνους πρώτης κατάθεσης ή κάποιο δωρεάν στοίχημα. Η στοιχηματική εταιρία BetFred, όμως, αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και προσφέρει στα νέα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλάσια κέρδη στο πρώτο τους στοίχημα.

 

Πρόκειται για μια νέα προσφορά που τέθηκε σε ισχύ τη 12η Αυγούστου και διπλασιάζει την απόδοση του πρώτου στοιχήματος που θα καταθέσει κάθε νέο μέλος της. Για παράδειγμα, αν κάποιος παίχτης που μόλις άνοιξε λογαριασμό στη BetFred στοιχηματίσει σε ένα σημείο με απόδοση 2.00, η απόδοση αυτή θα διπλασιαστεί και θα μετατραπεί σε 4.00. Αν, λοιπόν, στοιχηματίσει 6 ευρώ, θα κερδίσει 24 ευρώ και όχι 12, αφού η απόδοση που ισχύει θα είναι η διπλάσια.

 

Απαράβατος κανόνας, φυσικά, για να εισπράξει τα διπλάσια κέρδη, είναι να προβλέψει σωστά στο στοίχημα που θα τοποθετήσει. Αυτό, μάλιστα, μπορεί να αφορά σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει απαραίτητα να είναι μονό. Αυτό σημαίνει πως παρολί και συστήματα δε μπορούν να συμμετέχουν στην προσφορά.

 

Επιπλέον, το μέγιστο ποσό που μπορεί να στοιχηματίσει κάποιος σε ένα σημείο, προκειμένου να εκμεταλλευθεί την προσφορά, είναι τα 10 ευρώ. Βέβαια, ακόμη κι αν κάποιος παίχτης στοιχηματίσει περισσότερα από 10 ευρώ, μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά - αλλά τα κέρδη του θα διπλασιαστούν με βάση τα 10 ευρώ της προσφοράς και όχι με το συνολικό ποσό που στοιχημάτισε. Τέλος, τα κέρδη που θα προκύψουν από τη διπλάσια απόδοση δε μπορούν να ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν κανόνες τζιραρίσματος ή να αλλάξουν με οποιοδήποτε τρόπο τις συνήθειές τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν στον αγώνα που επιθυμούν και να δουν την απόδοση του σημείου που επέλεξαν να διπλασιάζεται - όπως θα συμβεί, άλλωστε, και με τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το συγκεκριμένο στοίχημα.

Η Betfred είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων και ξεχωρίζει για το καζίνο που διαθέτει το οποίο είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον χώρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία