Νέο bonus 50 ευρώ στην BetVictor

Οι παίχτες του στοιχήματος που ανοίγουν νέο λογαριασμό στη στοιχηματική εταιρία BetVictor είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσουν ένα νέο bonus, αξίας 50 ευρώ, ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του πρώτου τους στοιχήματος. Πρόκειται για μια βελτιωμένη προσφορά από την ιστοσελίδα προς τα νέα μέλη της, τα οποία είχαν μέχρι πρότινος την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα bonus με τη μισή αξία – 25 ευρώ.

 

Πλέον, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό των 50 ευρώ, προκειμένου να στοιχηματίσουν σε οποιοδήποτε άθλημα, οποιαδήποτε διοργάνωση και οποιαδήποτε αγορά, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό και να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

 

Αναλυτικότερα, όσοι έχουν ανοίξει νέο λογαριασμό μετά τις 3 Αυγούστου ή θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, έχουν διορία 30 ημερών να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση. Και, ανεξάρτητα από το ποσό της κατάθεσης, όσοι τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα θα λάβουν ένα bonus, αξίας ίσης με αυτή του εν λόγω στοιχήματος. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να τοποθετηθεί οπουδήποτε – με μόνη εξαίρεση το tote και τις αμερικανικές διοργανώσεις στις ιπποδρομίες. Επίσης, είναι απαραίτητο το στοίχημα αυτό (ή τουλάχιστον ένα σημείο του, αν πρόκειται για παρολί) να έχει τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 2.00 και άνω.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν ένα bonus έως και 50 ευρώ, το οποίο θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς στοιχηματισμό. Τα στοιχήματα που θα αξιοποιούν το bonus θα είναι σε θέση να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο (ωστόσο, τα χρήματα του bonus δε θα επιστρέφονται) και τα κέρδη αυτά θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, αφού πρώτα τζιραριστεί η αξία του αρχικού bonus επί τέσσερις φορές.Ένα πολύ καλό bonus καλωσορίσματος που λίγες εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betvictor και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία