Νέο bonus πρώτης κατάθεσης στην Championsbet

Η Championsbet ανακοίνωσε ένα νέο μπόνους, το οποίο θα δικαιούνται στο εξής οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που ανοίγουν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος. Το νέο bonus έχει ύψος 100% και μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, το νέο μπόνους της Championsbet, αν και χαμηλότερο από το προηγούμενο, προσφέρει στα νέα μέλη της ιστοσελίδας την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα πρώτα τους στοιχήματα χωρίς ρίσκο – θα μπορούν, άλλωστε, να χρησιμοποιούν τα χρήματα του bonus και όχι αυτά που μετέφεραν στον λογαριασμό του. Το μπόνους αυτό, μάλιστα, το δικαιούται κάθε νέο μέλος που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του κατάθεση στην Championsbet, μεταφέροντας τουλάχιστον 20 ευρώ στον λογαριασμό του.

 

Μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία της κατάθεσης, θα πρέπει να στείλει ένα e-mail στο support@championsbet.net, με θέμα “bonus100” και το μπόνους θα πιστωθεί στον λογαριασμό του. Για να είναι, όμως, σε θέση να το στοιχηματίσει στους αγώνες ποδοσφαίρου της επιλογής του και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο, θα πρέπει πρώτα να τζιράρει την αξία της κατάθεσης επί μία φορά.

 

Στη συγκεκριμένη διαδικασία συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα με απόδοση 1.66 και άνω. Και κάθε παίχτης θα πρέπει να επαναλάβει τη διαδικασία τζιραρίσματος, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσει και σε ανάληψη του μπόνους. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται το τζιράρισμα της συνολικής αξίας της κατάθεσης και του bonus επί εφτά φορές, και πάλι σε σημεία με απόδοση 1.66 και άνω.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, στη διαδικασία τζιραρίσματος συμμετέχουν μόνον τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με εξαίρεση όσα έχουν τοποθετηθεί στην αγορά του ασιατικού χάντικαπ και του draw no bet. Επιπλέον, αν οι παίχτες τοποθετήσουν live στοιχήματα, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν μόνον στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, δε μπορούν να τοποθετηθούν σε σημεία με 0% γκανιότα, αλλά ούτε και σε αντικρουόμενες προβλέψεις.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και σε παιχνίδια αλλά και στην πρακτική της ιστοσελίδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία