100/1 η Αγγλία στο Μουντιάλ, για τα νέα μέλη της Paddy Power!

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά για τα νέα μέλη της που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα ανοίξουν νέο λογαριασμό και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αγγλία, θα δουν απόδοση 100.00, σε αντίθεση με τα υπάρχοντα μέλη που μπορούν να στοιχηματίσουν σε απόδοση (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) 29.00!

 

Έτσι, τα νέα μέλη της Paddy Power,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, μπορούν να στοιχηματίσουν έως και 10 ευρώ στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αγγλία και να εισπράξουν - στην περίπτωση που επαληθευθεί - 1.000 ευρώ!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία