Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν και δίνουν νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Η αρχή γίνεται σήμερα, με αγώνες της ισπανικής Primera Division και της γερμανικής Bundesliga, μεταξύ άλλων, αλλά ο αγώνας που ξεχωρίζει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά** οφείλεται για το γεγονός ότι στα επιλεγμένα σημεία οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Από τη στιγμή που η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ενεργοποίησε τη σημερινή της προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λιλ – Σεντ Ετιέν αυξήθηκαν και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα αντίστοιχα σημεία. Χωρίς τη γκανιότα*, άλλωστε, δεν υπήρχε λόγος για τους υπεύθυνους της εταιρείας να μειώσουν ελαφρώς τις αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 2.18 για νίκη της Λιλ, 3.40 για ισοπαλία και 4.00 για νίκη της Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, τοποθετώντας μονά ή παρολί στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα στις 20:00 – άλλωστε, η προσφορά** δεν ισχύει για το live στοίχημα. Αφού τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να περιμένουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και, εφόσον το έχουν προβλέψει σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία