Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην Bundesliga από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους επιτρέπει να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, στοιχηματίζοντας σε έναν σημερινό επιλεγμένο αγώνα. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός της Bundesliga ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Ο συγκεκριμένος αγώνας συνοδεύεται από τρεις αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σωστά στο τελικό του αποτέλεσμα να δικαιούνται αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πριν την έναρξή του. Σκοπός τους, φυσικά, θα είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Και όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2), τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της Goalbet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.91 για νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ, 3.91 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – στους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία