Αυξημένες αποδόσεις στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου από τη Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε μία ακόμη σειρά αγώνων ποδοσφαίρου που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους τους επιλέξουν, χωρίς παράλληλα να… απειλούν με αυξημένο ρίσκο. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, οι οποίοι συμμετέχουν στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”.

 

Πώς αυξάνονται οι αποδόσεις;

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς, η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων. Η γκανιότα ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, αφού υπολογίζει την προμήθεια του bookmaker. Εφόσον, όμως, έχει μειωθεί, οι αποδόσεις μειώνονται λιγότερο και κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

Και, όπως είναι φυσικό, οι υψηλότερες αποδόσεις θα αποφέρουν και υψηλότερα κέρδη, σε όσους στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Το πρόγραμμα της προσφοράς

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” της Mybet συμμετέχουν έξι αγώνες ποδοσφαίρου από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: την ισπανική Primera Division, την ιταλική Serie A και την αγγλική Premier League. Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής:

  • Σεβίλλη-Μπιλμπάο (στις 2 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)
  • Λίβερπουλ-Άρσεναλ (στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 103,75%)
  • Ρόμα-Νάπολι (στις 4 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104%)
  • Τότεναμ-Έβερτον (στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104,4%)
  • Αταλάντα-Φιορεντίνα (στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104%)
  • Ατλέτικο-Βαλένθια (στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 104%)

Τα κέρδη που θα προκύψουν μέσω της προσφοράς θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τέλος τις προσφορές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία