Μιλάνο-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε στο Μιλάνο, εναντίον της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της φάσης των 16 της Euroleague, και τα μέλη του Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απόφαση των υπευθύνων της ιστοσελίδας του στοιχήματος να διατηρήσουν 0% γκανιότα στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού, από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή. Με λίγα λόγια, όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα, χάρη στην απουσία γκανιότας. Η γκανιότα αποτελεί την προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα και, χάρη στην απουσία της, οι αποδόσεις αυτές, όπως είναι φυσικό, θα φέρουν και αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα μπάσκετ: 2.76 για νίκη της Μιλάνο και 1.56 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, όπως συνηθίζεται, δε συνοδεύεται από σύνθετους όρους και απαιτήσεις. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν, καθώς δεν ορίζεται κάποιος ελάχιστος στοιχηματισμός. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά στην αγορά του νικητή. Ακόμη και τα κέρδη που θα αποκομίσουν, άλλωστε, δεν υπόκεινται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος. Με λίγα λόγια, όσοι κερδίσουν θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να τζιράρουν την αξία τους, έως ότου απελευθερωθούν.

 

Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν απόψε το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Ολυμπιακό θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν ριχτεί για τα καλά στην μάχη της Euroleague και έτσι την σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό με την Μπαρτσελόνα που ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα χτες, σειρά παίρνει σήμερα ο Ολυμπιακός με την Μιλάνο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία