Μειώνει το ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει σήμερα μια σειρά από αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και οι παίχτες που θέλουν να συνδυάσουν σε αυτούς τις προβλέψεις τους, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η εν λόγω προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας και χάσουν υπό προϋποθέσεις ουσιαστικά δε θα χάσουν τα χρήματά τους, αφού θα εισπράξουν μια αποζημίωση, ώστε να προσπαθήσουν να ρεφάρουν.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας. Η απόδοση του παρολί και η αξία του δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει, όμως, να τοποθετηθούν όλα τα στοιχήματα στο pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του αντίστοιχου αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους στην Goalbet. Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, τα μόνα που θα δικαιούνται αποζημίωση θα είναι εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθεί προς ανάληψη, όμως, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία