Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League ανακοινώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Novibet είναι αυτός που διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Νιουκάστλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, με κάποιες από αυτές να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Η στοιχηματική ιστοσελίδς Novibet, άλλωστε, προσφέρει με 0% γκανιότα* τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Νιουκάστλ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση της προσφοράς** αποτελεί το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά**.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League και, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.29 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.55 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Νιουκάστλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία