Ενισχυμένη αξία στο Λιόν-Άγιαξ από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Λίγες ώρες μετά την οριστική ανάδειξη του ζεύγους του τελικού του Champions League έρχεται η ώρα της ανάδειξης των δύο ομάδων που θα συμμετάσχουν στον τελικό της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Τέσσερις κορυφαίες ομάδες αγωνίζονται σήμερα για να εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό και οι δύο αγώνες (Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Θέλτα και Λιόν με Άγιαξ) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των παιχτών, αλλά και τα… φώτα των προσφορών** των στοιχηματικών εταιρειών.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει στη νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Novibet, η οποία επέλεξε τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Άγιαξ, προκειμένου να ενεργοποιήσει την καθημερινή προσφορά** της και να προσφέρει ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Λιόν-Άγιαξ

Η Λιόν υποδέχεται τον Άγιαξ, απόψε στις 22:05, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η προσφορά** που τους δίνει μια τέτοια ευκαιρία δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του Λιόν-Άγιαξ.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία του 1Χ2 θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις. Ουσιαστικά, οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως εξαιτίας της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις = περισσότερα κέρδη

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet για τον αποψινό ημιτελικό του Europa League έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη της Λιόν, 4.65 για ισοπαλία και 5.10 για νίκη του Άγιαξ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Συγκρίνοντάς τις, μάλιστα, με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού (ο οποίος στη συντριπτική πλειοψηφία του διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα), διαπιστώνει κανείς ότι είναι υψηλότερες. Κυμαίνονται, άλλωστε, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού, με το ίδιο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet ισχύει μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του Λιόν-Άγιαξ, στις 22:05. Φυσικά, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα επιπλέον κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τα καταφέρουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Στους πρώτους αγώνες της σειράς η Novibet είχε επιλέξει να προσφέρει με 0% γκανιότα* τον αγώνα Θέλτα-Μάντσεστερ Γ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία