Μειωμένο ρίσκο στην Serie A υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν τις επόμενες ημέρες να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους αγώνες της ιταλικής Serie A. Πολλοί παίχτες θα επιλέξουν να συνδυάσουν τις πολλές διαθέσιμες επιλογές τους σε ένα παρολί και σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τη νέα προσφορά της Goalbet, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Serie A και χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο σημείου. Όσοι, λοιπόν, χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από τη Serie A. Όλα τα σημεία του παρολί θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται μόνο οι αγώνες με 0% γκανιότα). Τέλος, η αξία του παρολί, αλλά και η απόδοση που θα το συνοδεύει, δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Αν τα παρολί που θα τοποθετήσουν όσοι παίχτες συμμετάσχουν στην προσφορά χάσουν, εξαιτίας μόνο ενός σημείου, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και η αξία της θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να συμμετέχουν στην προσφορά γιατί η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία