Αυξημένη αξία στο Σάρπσμποργκ-Λίλεστρομ από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι αγώνες του νορβηγικού πρωταθλήματος συνεχίζονται, με τους παίχτες του στοιχήματος να στρέφουν σήμερα τα βλέμματά τους στην αναμέτρηση της Σάρπσμποργκ με τη Λίλεστρομ. Πρόκειται για έναν αγώνα που παρουσιάζει αρκετές στοιχηματικές εταιρείες και που μπορεί να αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet. Η νόμμη εταιρεία του στοιχήματος, άλλωστε, έχει συμπεριλάβει τον αποψινό αγώνα στο πρόγραμμα προσφορών** της και έχει αυξήσει την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία του.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του νορβηγικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

0% γκανιότα* με αυξημένες αποδόσεις

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet διατηρούν 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει εξαλειφθεί η προμήθεια που διατηρούν σε κάθε στοίχημα στα επιλεγμένα σημεία και οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί. Κυμαίνονται έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Σάρπσμποργκ και Λίλεστρομ.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του νορβηγικού πρωταθλήματος: 1.84 για νίκη της Σάρπσμποργκ, 4.00 για ισοπαλία και 4.80 για νίκη της Λίλεστρομ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Δεδομένου, μάλιστα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα*, σε αντίθεση με τη Novibet, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που υπόσχεται η προσφορά** θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Σάρπσμποργκ-Λίλεστρομ, πριν τις 20:00 που ξεκινά. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου ισχύει η προσφορά**. Και, μόνο εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι νικητές θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε άνεση ανάληψή τους, εφόσον το επιθυμούν. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές**, που υπόσχονται πριμ και απαιτούν τζιράρισμα της αξίας των κερδών, αυτή της 0% γκανιότας* επιτρέπει την άμεση ανάληψη των χρημάτων.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία