"Πυρετός Ντέρμπι" στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια από τη Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet συνεχίζει να επιλέγει κάθε εβδομάδα ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι που μπορεί να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν όχι μόνο τα κέρδη που δικαιούνται από τα στοιχήματα, αλλά και κάποια μπόνους 10 ευρώ. Η προσφορά που είναι γνωστή ως "Πυρετός Ντέρμπι" δίνει στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να αυξήσουν τα χρήματα του λογαριασμού τους, ευχόμενοι να εμφανιστούν κόκκινες κάρτες στον αγώνα ή κάποιοι παίχτες να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.

 

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, η Mybet θα ταξιδέψει τα μέλη της στα κυπριακά γήπεδα, καθώς επέλεξε για την προσφορά της τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στις 30 Νοεμβρίου και, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα τουλάχιστον 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια συμμετέχει στην προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι". Και από αυτό το σημείο και έπειτα, δεν ελπίζει μόνο να είναι σωστή η πρόβλεψή του, αλλά και να εμφανιστούν κόκκινες κάρτες στον αγώνα, καθώς και παίχτες που πέτυχαν δύο γκολ. Αναλυτικότερα, για κάθε κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες στον ίδιο παίχτη) και για κάθε παίχτη που σκοράρει δύο γκολ, οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν κι ένα μπόνους 10 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσουν ένα, δύο ή και περισσότερα, ανάλογα με τις εξελίξεις στον αγώνα. Παράλληλα, όμως, σημαίνει πως, αν τίποτε από τα παραπάνω δε συμβεί, ενδεχομένως δε θα κερδίσουν ούτε ένα bonus. Σε αυτή την περίπτωση, μοναδική τους ελπίδα για κέρδη θα είναι να επαληθευθεί η πρόβλεψή τους στο ημίχρονο/τελικό.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, μπορεί να αποφέρει ένα ή και περισσότερα μπόνους των 10 ευρώ, αν οι παίχτες σταθούν τυχεροί. Και, σε συνδυασμό με ένα επιτυχημένο στοίχημα, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη των μελών της Mybet, ενισχύοντας την αξία των στοιχημάτων στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια.

Η προσφορά ''Πυρετός Ντέρμπι'' κάνει την Mybet να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία