Αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η απουσία αγώνων του Champions League ή του Europa League στο μέσο της εβδομάδας (καθώς οι δύο κορυφαίες διοργανώσεις θα επιστρέψουν τον επόμενο μήνα) σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους παίχτες του στοιχήματος που ανυπομονούν να ζήσουν ξανά συγκινήσεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στο ποδόσφαιρο. Χάρη στις προσφορές που κάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, όμως, μπορούν να ανακαλύψουν νέα πρωταθλήματα και διοργανώσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Παράδειγμα στην παραπάνω περίπτωση αποτελεί το σκωτσέζικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο έχει απόψε την τιμητική του στην νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Μίρεν και Ρέιθ Ρόβερς.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet θα προσθέσει ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα (αλλά όχι αυτές του live στοιχήματος), καθώς και τα παρολί στοιχήματα. Όσοι, όμως, συνδυάσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος με άλλους, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε όλοι να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Κάθε νικητήριο στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Μίρεν και Ρέιθ Ρόβερς, λοιπόν, θα αποφέρει αυξημένα κέρδη κατά 5%. Τα στοιχηματικά μπόνους που θα εξασφαλίσουν, όμως, οι παίχτες δε θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους. Θα μεταφερθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 8 το βράδυ. Και τα χρήματα αυτά δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να απελευθερωθούν, θα πρέπει οι παίχτες να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία