Η Paddy Power αυξάνει τις τιμές!

Τα καταστήματα που έχουν ανακοινώσει σήμερα προσφορές, λόγω της Black Friday, ήδη υποδέχονται τεράστιες ουρές πελατών – οι τιμές τους, άλλωστε, μειώνονται σήμερα όσο δε μειώνονταιο ολόκληρο τον υπόλοιπο χρόνο! Αντίστοιχα, ουρές από παίχτες του στοιχήματος αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση από ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες να ακολουθήσουν τον αντίστροφο δρόμο και να αυξήσουν τις τιμές τους, δηλαδή τις αποδόσεις τους. Χάρη σε τέτοιου είδους προσφορές, οι παίχτες θα είναι σε θέση να αυξήσουν τα ποσά που διεκδικούν με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για παράλληλη αύξηση του ρίσκου.

 

Τέτοιου είδους προσφορές ανακοίνωσε σήμερα και η Paddy Power, ανακηρύσσοντας την ημέρα σε Green Friday. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μοναδικές αποδόσεις που έχουν αυξηθεί.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται πως θα ανακοινώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα νέες αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα αθλήματα, επιλεγμένους αγώνες και επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές. Η προσφορά θα διαρκέσει από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα και κάθε αυξημένη απόδοση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν τα μέλη της Paddy Power, λοιπόν, είναι να έχουν το νου τους για νέες ανακοινώσεις. Μόλις ανακοινωθεί η αύξηση μιας απόδοσης, θα έχουν περιορισμένο χρόνο, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Και, αν η αυξημένη απόδοση δεν τους κάνει, δεν έχουν παρά να περιμένουν την επόμενη. Η Paddy Power θα ανακοινώνει μία κάθε ώρα, έως το τέλος της σημερινής της προσφοράς.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν μια τέτοια απόδοση και εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη θα τα δουν να μεταφέρονται άμεσα στον λογαριασμό τους, όχι με τη μορφή bonus, αλλά με μορφή μετρητών. Με λίγα λόγια, δε θα είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία