Ενισχυμένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στη Ladbrokes και σήμερα

Όπως συμβαίνει σε καθημερινή βάση, και σήμερα η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να συνοδεύονται από εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes επέλεξε σήμερα τρεις αγώνες και ενίσχυσε τις αποδόσεις σε τρία σημεία αντίστοιχων στοιχηματικών αγορών. Οι αγώνες διεξάγονται στα πλαίσια του αγγλικού Championship και της ιταλικής Serie A και διεξάγονται σήμερα.

 

Ο πρώτος από αυτούς είναι η αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με τη Γουίκαν, στο πλαίσιο του αγγλικού Championship. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Χάντερσφιλντ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η εν λόγω απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 4.33, αλλά πλέον αγγίζει το 5.00.

 

Το ίδιο συμβαίνει και σε δύο αποδόσεις δύο αγώνων της ιταλικής Serie A. Στον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Φιορεντίνα, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα νικήσει η Ίντερ. Η απόδοση αγγίζει πλέον το 4.33, από το προηγούμενο 3.75. Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Σασουόλο, έχει ενισχυθεί η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως θα νικήσει η Νάπολι. Η απόδοση έχει αυξηθεί στο 3.00 από το 2.63.

 

Χάρη στις τρεις παραπάνω αποδόσεις, όσοι επιλέξουν τα συγκεκριμένα σημεία και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα υποσχόμενα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Συνεχώς η Ladbrokes ανακοινώνει ενίσχυση των αποδόσεων και όχι μόνο σε ένα αγώνα καθημερινά.Προχτές ανακοίνωσε ενίσχυση των αποδόσεων σε δύο αγώνες έναν από την Championship και έναν από την Bundesliga.

H Ladbrokes είναι βρετανικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία