Δύο κλασικά ντέρμπι με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η ημέρα των κλασικών ντέρμπι, καθώς στο αγωνιστικό του πρόγραμμα ξεχωρίζουν δύο τέτοιοι αγώνες, σε Ελλάδα και Ισπανία. Πρόκειται για το ντέρμπι των αιωνίων στη Σούπερ Λιγκ και το El Clasico στην Primera Division.

 

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, υποδέχεται το Σάββατο στις 19:30 τον Ολυμπιακό, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στις 19:15, σε δύο αγώνες που υπόσχονται όχι μόνον φοβερό θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και άφθονα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς και τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να κάνουν κάτι τέτοιο μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η Championsbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα και από τα δύο ντέρμπι του Σαββάτου, ανακοινώνοντας αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο καθένα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που συνήθως κρατά η Championsbet από κάθε στοίχημα.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, λοιπόν, στο ελληνικό ντέρμπι ανακοινώθηκαν οι εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.68 για νίκη του Παναθηναϊκού, 3.36 για ισοπαλία και 2.24 για νίκη του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στο ισπανικό ντέρμπι οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.56 για νίκη της Ρεάλ, 3.85 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχoυν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα, παρά μόνον μια σωστή πρόβλεψη σε καθένα από τα ντέρμπι. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία