Κορυφαίες αποδόσεις στη Euroleague από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague επιστρέφουν σήμερα και στο πρόγραμμα αλλά και στις προσφορές** στις στοιχηματικές εταιρίες ξεχωρίζει ο αγώνας του Παναθηναϊκού ενάντια στην Ολίμπια Μιλάνο, ο οποίος διεξάγεται στις 21:30 επιπλέον συνοδεύεται από μια συμφέρουσα προσφορά** στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Παναθηναϊκός – Ολίμπια Μιλάνο με 0% γκανιότα*

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα, αφού οι αυξημένες αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα στο live στοίχημα. Δεύτερον, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς**, είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή αγώνα. Και τέλος, τα αυξημένα κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα και προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν από την προσφορά**

Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν δύο αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.40 για νίκη του Παναθηναϊκού και 3.45 για νίκη της Ολίμπια Μιλάνο. Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, όσοι εξασφαλίσουν κέρδη μέσω της προσφοράς** θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν άμεσα ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Ο προηγούμενος ευρωπαϊκός αγώνας του Παναθηναϊκού ήταν απέναντι στην Βιλερμπάν όπου η Novibet τον είχε ανακοινώσει με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία