Κορυφαίες αποδόσεις στο Copa del Rey ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θέλουν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο των στοιχημάτων τους. Η νέα προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα ποδοσφαίρου του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, προσφέρεται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα και να φροντίσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Η σημερινή προσφορά έχει εξαλείψει την καθιερωμένη γκανιότα στα σημεία του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 4.60 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3.72 για ισοπαλία και 1.94 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη τους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία