Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι Σίτι με 0% γκανιότα* στην Ιρλανδία

Όταν απουσιάζουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας οι αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων της Ευρώπης, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κάποιους αγώνες μικρότερης φαινομενικά σημασίας και να τοποθετήσουν εκεί τα στοιχήματά τους. Το σημαντικότερο σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, είναι το γεγονός ότι και οι στοιχηματικές εταιρίες μεταφέρουν τις προσφορές** τους σε αγώνες λιγότερο σημαντικών διοργανώσεων, δίνοντας στα μέλη τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη ακόμη και σε αυτούς τους αγώνες.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή περίπτωση της Novibet, η οποία ανακοίνωσε την καθιερωμένη προσφορά** της 0% γκανιότας* για έναν αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάμροκ Ρόβερς και Ντέρι Σίτι, η οποία δύσκολα θα ξεχώριζε σε μια γεμάτη ημέρα. Σήμερα, όμως, βρίσκεται σε περίοπτη θέση, χάρη στην προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα θα δουν τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Η αύξηση οφείλεται στην απουσία της γκανιότας*, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker. Χωρίς τη γκανιότα*, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Σάμροκ Ρόβερς – Ντέρι Σίτι και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης θα εξαρτώνται από τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.25 για νίκη των Σάμροκ Ρόβερς, 3.40 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Ντέρι Σίτι.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του – οι αυξημένες αποδόσεις, άλλωστε, δεν πρόκειται να μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία